SEGLA MED SHAMROCK 26 - 27 AUGUSTI


Testa på skutsegling ombord på Shamrock 26-27/8 

DET FINNS NÅGRA PLATSER KVAR!

QSS, Quinnliga Segelsällskapet, i samarbete med Qvinna Ombord SXK Stockholm, bjuder in till medlemssegling i augusti. Ett event där vi välkomnar Qvinna Ombords medlemmar och hoppas på en härlig helg med både nyvunna kunskaper och nya seglarvänner.

Preliminärt schema (exakta tider, adress, packlista etc skickas ut inför eventet): 

 

Samling på Skeppsholmen (Skeppsholmsgården) ca kl 19.00 lördag 26 augusti. Vi startar med att åka ut och ankra på lämplig plats. Kvällsfika serveras ombord. Under söndagen seglar vi hela dagen  med hemkomst ca 16.00, frukost, lunch och fika serveras ombord. 

 

Vi hjälps åt med alla moment – sätta segel, segla, styra etc. Den som vill och vågar kan även testa att klättra upp i masten. Vi hjälps även åt med att laga mat, diska och städa under vistelsen. Du hjälper till efter förmåga, har du inte ork eller möjlighet att hjälpa till med alla moment så anpassar vi detta. Besättning från Skeppsholmsgården finns med ombord och kommer gå igenom de olika momenten. 

 

26 kojplatser finns till vårt förfogande ombord på Shamrock. Det finns två toaletter och tvättställ, men ingen dusch (dopp i havet går självklart bra!). Egna sängkläder medtages, flytvästar finns ombord till alla. 

 

Övrigt: Skeppsholmsgården tillåter ej alkohol ombord. 

 

Kostnad och anmälan: 

 

Pris: 1300 kr per person inklusive mat. 

Vid anmälan betalar du en anmälningsavgift på 500kr. Vi behöver bli minst 20st för att eventet ska bli av, får vi inte ihop tillräckligt många tills avstämningsdatum med Skeppsholmsgården i månadsskiftet mars/april så betalas hela anmälningsavgiften tillbaks till dig. Resterande 800kr betalas i samband med avstämningsdatum, då vet vi om tillräckligt många anmält sig till eventet. 

 

Särskilda avbokningsvillkor: Fram till 60 dagar innan betalar vi tillbaks inbetalt belopp minus anmälningsavgiften. Därefter sker ingen återbetalning, du kan däremot överlåta din plats till en annan kvinnlig deltagare. QSS hjälper självklart till att utlysa eventuella avbokningar. 

 

För att kunna anmäla dig måste du vara inloggad på QSS hemsida. Är det första gången du loggar in på den uppdaterade hemsidan så behöver du välja ett lösenord för åtkomst till ditt konto. 

 

Har du några frågor så är du välkommen att kontakta eventansvarig Jenny Bisther:  utbildning@quinnligasegelsallskapet.com 

Dela

Detaljer

Var  Annan anläggning
Aktivitet startar  lör 26 aug 2023 (v. 34)
Aktivitet slutar  sön 27 aug 2023 (v. 34)
Kostnad
  • 1 300,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd

Deltagare/Medlem

1 Sofie Månberg
2 Miisa Maass
3 Ingrid Arai
4 Inger Axiö Albinsson
5 Monica McPherson
6 Carina Plars
7 Kristina Ridderström
8 Silja Sjons
9 Elisabeth Gardelius
10 Emma Lundgren
11 Pia Edvall
12 Lena Björk
13 Maja Plars
14 Karin Bergdahl
15 Rose-Marie Lewenhaupt
16 Annika Olson
17 Pia Torndahl
18 Carina Qvarzell
19 Sarah Russ
 Den här gruppen har även 0 deltagare som valt att vara anonyma.