Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gastar finnes"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gastar finnes


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
9 mars 2015 18:25 av Iréne Rimansohn

Fd båtägare numera gast :-)

Jag har haft två egna segelbåtar (H-båt och Ballad) men sedan drygt 10 år är jag utan båt. Funderar på att köpa båt på nytt, men tänker till att börja med återuppta seglandet som gast. Kan en hel del, utan att för den skull vara fullärd - blir man någonsin det? Har förarbevis, men det var några år sedan jag navigerade... Älskar livet i och på vattnet. (Paddlar kajak och åker långfärdsskridskor också.)
Jag bor i Nacka. Hör av dig/er så kan vi träffas och prata mer.

26 januari 2015 13:47 av Annelie Nilsson

Båt finnes kapten sökes!

Hej 
Vill du skeppa din egen båt i sommar? Prova hur det är att ha en egen båt? Jag finns med som coach/mentor när det gäller både segling, navigation o skötsel av båten?
Jag har en Maxi 77 som används för lite. Vill du säsongs hyra den från maj till och med september ut? Den ligger i Hägersten/Malma kvarn.
Hör av dig om du vill veta mer!
Mail; This is a mailto link
Annelie Nilsson Fartygsbefäl klass VIII

8 augusti 2014 13:28 av Kristina

Positiv och säkerhetsmedveten gast

Hej, Jag heter Kristina är 33 år och har seglat i 3 år, har förarintyg och en hel del sjövana. Jag följer gärna med ut på kortare eller längre turer, tycker om naturen och havet, mat och musik, är lättsam och anpassar mig bra efter andra personligheter och situationer. Under September 2014 kommer jag vara ledig och försöka segla under de omständigheter som erbjuds. Hör av er om ni behöver en trevlig och kunnig gast.

12 maj 2014 14:55 av Carola

Vill segla

Jag är en kvinna på 31 år med flera barn. Och är så intresserad av segelbåtar. Vill så gärna komma ut på havet. Finns det någon som inte har sällskap och vill få lite sällskap av mig och mina barn? Eller vet ni andra möjligheter jag kan finna chansen? 
Mvh

29 april 2014 00:19 av Reidun

Gast för kortare segling

Jag seglade en del i min ungdom och har nu tagit nytt förarbevis och två-dagars segelkurs(2013) för att friska upp kunskaperna. Har ingen båt, men seglar nu mycket gärna som gast en kväll under sommarens ljusa kvällar eller över helger som är lämpliga. Jag är 60 år och älskar båtar och hav, lär mig gärna mer om segling!

10 mars 2014 19:29 av Pia Wennerholm

Arbetsvillig och säkerhetsmedveten seglarentusiast

Jag gillar verkligen att segla och har lätt för att lära och anpassa mig. Utbildningsmässigt har jag tagit förarintyg och seglarkurs A och B. Brukar hyra eller låna segelbåt ett par veckor på sommaren, men vill gärna segla mer och tar alla tillfällen i akt att tillägna mig nya praktiska erfarenheter. Är för övrigt en glad och lättsam 41-åring. Hör av dig!

26 januari 2014 20:06 av Cecilia

Nybörjargast finnes

Hej hej!
Jag har varit sjöscout sedan jag var 7 (är nu 27) och därför seglat en del, dock är utbudet i min kår begränsat o har därför endast seglat askeladd, avanti och Ohlsson 22a. Vill nu lära mig segla bättre och i kappseglingsformat. Söker därför all möjlighet till erfarenhet! Teoretiskt som praktiskt, jag tar tacksamt emot alla tips på hur jag kan börja kappsegla =)

Vill du bli medlem i QSS?

Fyll i medlemsansökan 

Kontakt: This is a mailto link

Swish: 1231 99 7279

Bankgiro: 179-5046

 

Alltförsjön

                

Sjöskolan pa Beckholmen 

  AlltPåSjön

  

 

 

 

 

 

SEGLINGS länkar

QSS Facebook    

Bortom horisonten

Ta rodret kvinna

Vind&Vatten

GQSS

Seglingskurser i Malmö

Stockholms Isjaktsklubb     

Sjöskolan på Beckholmen

Hamnen               

Blur

Luvans seglarblogg

Katinka Öbergs blogg

Milo Dahlmanns blogg

 

Postadress:
Quinnliga Segelsällskapet - Segling
c/o Helena Knutsson, Friluftsvägen 22, lgh 1101
17240 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info