Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gastar finnes"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gastar finnes


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 maj 2016 22:42 av Lotten Andersson

Gast finnes, båtsällskap sökes

Hej!
Jag har seglat en del, har haft egen segelbåt men tyvärr har det inte blivit av att komma iväg särskilt mycket. Har nu motorbåt, och vill gärna komma i kontakt med tjejer med kunskap om dels motorbåtar men även tjejer som seglar och behöver gast. Jag har inte förarbevis men är hyfsat kunnig och båt- sjövan. Tänker mig att hänga med er i antingen eskader-motorbåtsåkning eller som gast på segelbåt ex en helg i sommar 2016, gärna v 26-30. Hälsningar Lotten

7 maj 2016 10:49 av Annika

Seglingsgrupp sommaren 2016

Vill komma ut i skärgården denna sommar och gärna tillsammans med härliga likasinnade. Har lång seglingsvana sedan min uppväxt men nu var det ett tag sen. Går kurs i förarbevis denna vår för att få kunskap i navigation mm. De veckor jag kan vara ute på sjön är vecka 29-30 i sommar. Hör av er om detta passar med vad du/ni vill. Är en 42 årig tjej och har en son på nio år i varannan veckas liv.

2 augusti 2015 20:32 av Frida

Gast söker båt

Hej. Jag heter Frida och är en tjej på 39 år som längtar ut på sjön. Jag undrar om det finns någon som saknar gast i höst och för nästa säsong? Har seglat mycket tidigare men nu var det några år sedan och jag skulle så gärna vilja komma igång igen. Gärna träna kappsegling eller bara för en tur på sjön:). Hör väldigt gärna av er om ni vill  ha segel sällskap.  Har förarbevis. / Frida

5 juli 2015 19:20 av Fredrik Burman

Båtlös gast saknar havet

Hej Jag heter Fredrik och är en 40-årig  före-detta båtägare som saknar havet och seglingen.
Jag skulle gärna gasta lite i sommar och då speciellt v. 30-31 då jag har en lucka i semesterplaneringen.

29 juni 2015 19:45 av Therese Karlsson

Segla!

Hej jag heter Therese 27 år. jag älskar att segla och har seglat sen jag var liten. Tänkte om någon vill ha seglar sällskap så hör gärna av er till mig det skulle jag tycka va jätte kul. Sen om någon vet var jag skulle kunna hyra en båt över helgen så kan ni med höra av er.
Ha en härlig sommar!
Therese

25 juni 2015 18:47 av Annika Bellander

Gast finnes

Det vore underbart att få segla igen :) Jag har tidigare haft en privatbyggd Kustkryssare med inombordare, såg ut som en P28 ungefär. Mycket jobb var det med denna träbåt, men otroligt kul. Jag seglade henne i 3 säsonger och sålde henne för snart 4 år sedan. Jag bor i Sundbyberg, har förarbevis och stort intresse av segling och båtar. Mvh Annika

3 juni 2015 15:26 av Cathrin

gast letar kappseglingsbåt

Hej,
passionerad seglartjej är jag och
var på puben i Måndags men var tvungen att gå innan kvällen var slut.
Jag skulle vilja komma igång med kappsegling i Stockholm med omnejd och har tidigare kappseglat på 36´ till 46´ olika typer som tex; HansChristian, German Frer, J105, J120, Islander 36´. Någon jolle har jag väl också hunnit med i början men mest 24´och uppåt. Liksom min egen CnC 24´som jag ägde i 6 år.
Behöver du hjälp eller gast hör av dig.

18 april 2015 16:46 av Eva

Gast finnes till ÅF Offshore Race 2015 och andra t

Hej, här finns en segelgalen 40+ tjej som gärna mönstrar på en kappseglingsbåt som gast inför sommaren och allra helst Gotland Runt. Jag har vuxit upp på segelbåt, har förarbevis och äger en mindre segelbåt för familjesegling. Bor i Täby.

31 mars 2015 14:32 av Anita

Gast i Österåker

Hej. Jag har varit aktiv gast sedan början på 80-talet och har förarbevis. Jag har mest seglat i Skärgården, men även Östersjöhav och Göta kanal:). De senaste fyra åren har jag inte seglat(pga skilsmässa). Du som håller till i Åkersberga trakten och behöver hjälp/sällskap/gast. Hör av dig!

23 mars 2015 22:14 av Madeleine Lithvall & Sara Edholm

Två tjejer söker båt

Hej!
Vi är två tjejer, 25 och 26 år som söker båt för sommarsäsongen 2015, gärna med segling ÅF Offshore race. Vi har jobbat som instruktörer under många år, innehar Commercial Yacht Master samt Klass 8. Har också kappseglingserfarenhet både från jolle och kölbåt. Vi har kappseglat på flertalet positioner och är gärna med och tränar under våren.
Mvh,
Madeleine & Sara

Vill du bli medlem i QSS?

Fyll i medlemsansökan 

Kontakt: This is a mailto link

Swish: 1231 99 7279

Bankgiro: 179-5046

 

Alltförsjön

                

Sjöskolan pa Beckholmen 

  AlltPåSjön

  

 

 

 

 

 

SEGLINGS länkar

QSS Facebook    

Bortom horisonten

Ta rodret kvinna

Vind&Vatten

GQSS

Seglingskurser i Malmö

Stockholms Isjaktsklubb     

Sjöskolan på Beckholmen

Hamnen               

Blur

Luvans seglarblogg

Katinka Öbergs blogg

Milo Dahlmanns blogg

 

Postadress:
Quinnliga Segelsällskapet - Segling
c/o Helena Knutsson, Friluftsvägen 22, lgh 1101
17240 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info