Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gastar finnes"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gastar finnes


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
12 maj 2020 12:10 av Nina Jällgård

Mentor eller Gast till båt

Vill du träna på att segla/köra din egen båt. Kontakta mig. Jag har seglat hela mitt liv både i Sverige och utomlands och delar gärna med mig av mina erfarenheter. Hyr olika segelbåtar (40f) varje sommar och är skeppare med besättning med varierande kunskap. Jag finns ute på Bullandö Marina under sommarmånaderna.

27 april 2020 07:20 av Lisa

Helg ut i skärgården?

Hej alla,
ska du ut till skärgården under helgarna och kan tänker dig att ta med en till? Jag, trevlig tjej, 30 år, smittad med segelvirus sedan barndomen vill gärna följer med till dina favoritplatser i skärgården. Om det finns någon pysselprojekt med båten hjälper jag gärna åt, annars har jag också bra betyg for mina kakor.
Hör gärna av dig: 0728686612!

1 mars 2020 19:32 av Elinor

Gast i Stockholm-Uppsalaregionen

Kvinna 51 år, har seglat 15 år men haft ett uppehåll på några år. Vill "rosta av" med kortare eller längre segling i kvinnligt sällskap. Är lärare, engagerad i omställning och hälsa.

10 oktober 2019 08:48 av Lisa

Söker båt över Atlanten

Hej QSSare,

kanske kan jag ta en chans här och fråga om det finns en som söker (eller någon som kånner någon) en trevligt tjej till för hoppen över Atlanten den här året? Jag letar efter en băt som kanske också deltar i ARC+ eller ARC Rallye och söker crew. Jag har erfarenhet med natt- och flerdagssegling, både kust- och öppet hav, är sjösjukresistent och bidrag till bordkassa är självklart.
Hör gärna av dig!

9 oktober 2019 13:27 av Olle Samuelsson

Gast

Jag är 3-barnspappa och tjänstledig idrottslärare. Jag närmar mig pension och fulla av energi har jag det gångna året valt att studera (hälsorelaterade kurser) och dessutom tagit VHF, kustskepparen, kanalintyg och en dieselmotorkurs. Jag har också i år hunnit med att gasta tre båtar på medelhavet. Jag söker erfarenhet i tidvatten och navigering men eg. allt runt segling för att under 2020 i England gå kursen ” Master of Yachts”. Allt detta för att vi tänker oss ett permanent liv på Medelhavet

14 juni 2019 09:17 av Kerstin Karlsson

segling i Stockholm

Hej!
Jag är en kvinna på 54 år med ganska mycket segelvana på både stora och små båtar. Önskar segla v 27. Kan ta i och även laga god mat.

31 december 2018 17:17 av Mikael Tinglöf

Paying crew för längre seglats

Hej.  
En positiv egen företagare som vill ut på havs äventyr som besättnings hjälp på en båt som skall iväg lite längre
Jag har skepparexamen
Har själv motorbåt sen flera år tillbaks men längtar efter en långseglare 

Hör av Er
Mikael Tinglöf. 070-676 00 84

30 juli 2018 14:17 av Lisa

Trevlig tjej söker båt

Hej,
jag är Lisa, 28 år gammal och söker möjlighet att segla på helgarna kring Stockholm. Jag är "semester"-seglare på alla storlek båtar från barndomen och tog kustskepparexamen också. Söker du trevlig sällskap för din törn hoppas att vi hörs!

28 april 2018 08:44 av Sanja

Hoppas att vi hörs!

Jag är 29 år gammal och har funnit passionen till sjölivet. Nu saknas bara mera kunskap och en båt. Vilja, drivkraft och en stor skopa envishet finns redan. Förra våren började jag segla hobby cat och så småningom blev det c55, som jag fortsätter med i detta nu. Så nu till min fråga: finns det någon vänlig själ som är villig att hjälpa mig fortsätta utvecklas inom seglingen och erbjuder plats som gast på sin båt? Jag är stationerad i Stockholm, men öppen för alla möjliga äventyr denna säsong!

4 mars 2018 20:03 av Linnea

gast söker båt

Hej! Jag söker plats som besättning/gast på segelbåt för kappsegling/träning i år. Jag har kustskepparexamen, har gått seglarkurs steg 1(planerar att gå seglarkurs till våren igen). Så har grundkunskaperna.Jag har seglat C55 i 3-4 år på somrarna, mycket själv, men annars har jag ingen större seglarerfarenhet av större båtar. Men är villig att lära mig mer om segling/kappseglig,vilket vore jätte kul och lärorikt, då jag har en dröm om att lära mig mer och kunna segla större båtar själv en dag.

Vill du bli medlem i QSS?

Fyll i medlemsansökan 

Kontakt: This is a mailto link

Swish: 1231 99 7279

Bankgiro: 179-5046

Medlemskap: 220 kr/år

 

Alltförsjön

                

Sjöskolan pa Beckholmen 

  AlltPåSjön

  

  

 

 

 

SEGLINGS länkar

QSS Facebook    

Bortom horisonten

Ta rodret kvinna

Vind&Vatten

GQSS

Seglingskurser i Malmö

Stockholms Isjaktsklubb     

Sjöskolan på Beckholmen

Hamnen               

Blur

Luvans seglarblogg

Katinka Öbergs blogg

Milo Dahlmanns blogg

 

Postadress:
Quinnliga Segelsällskapet - Segling
c/o Maria Persson, Anders Lundströms gata 15
16973 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@quinnligasegels...

Se all info