Hoppa till sidans innehåll

Organisation och Verksamhet


Ange alt-text här.

 

QSS är en ideell förening som är en del av Stockholms Seglarförbund vilket i sin tur utgör en del av Svenska Seglarförbundet.

 

QSS syfte och ändamål beskrivs i föreningens stadgar. Föreningens högsta beslutande organ är årsmötet som äger rum i mars varje år. Vid detta tillfälle väljs styrelsen som leder och planerar verksamheten under det kommande året.

 

QSS verksamhet är i stort uppdelad i tre verksamhetsområden: QSS Seglingssektion, QSS Kappseglingssektion och QSS Information & kommunikation. Inom de två första verksamhetsområdena bedrivs verksamhet för medlemmarna - kurser, utbildningar, studiebesök, seglingar mm. Inom det tredje verksamhetsbenet bedrivs utåtriktad verksamhet, i syfte att värva fler medlemmar men också för att medvetandegöra ”Seglarsverige” om villkor och möjligheter för kvinnliga seglare.

 

QSS är en ideell förening. Verksamhetens konkreta innehåll beror till stor del på medlemmarnas egna initiativ. Tveka inte att kontakta styrelsen om du har idéer kring arrangemang, verksamhet eller samarbeten som du tror skulle kunna passa föreningens inriktning!

 

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:47 Skribent: Charlotte Sommarin

Swish: 1231 99 7279

Bankgiro: 179-5046

När du anmäler dig till en kurs, segling eller annan aktivitet skriver du ditt namn och vilken aktivitet det gäller. Swisha 200 kronor med namn, email, telefon- och personnummer och swish så är du medlem. Med nytt banksystem kommer vi att skicka ut faktura för årets medlemsavgift vilket ger möjlighet till lättare hantering med hjälp av OCR-nummer.

 

Alltförsjön

               

 

 

  

  AlltPåSjön

 

 

 LG

 

 

 

BLOGGAR att följa

QSS Facebook            

QSS Matchrace Facebook

Katinka Öbergs blogg    

Luvans seglarblogg      

Milo Dahlmanns blogg 

Stockholms Isjaktsklubb

Hamnen                      

Blur                              

GQSS                            

Seglingskurser i Malmö 

Ta rodret kvinna           

Navigationsgruppen

Sjölotsen

Sjöskolan på Beckholmen

 

 

 

Postadress:
Quinnliga Segelsällskapet - Segling
c/o Helena Knutsson, Friluftsvägen 22, lgh 1101
17240 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info