Hoppa till sidans innehåll

QSS KLUBBMÄSTERSKAP 22/8

21 JUN 2015 12:11
Alla medlemmar i QSS är varmt välkomna till vårt klubbmästerskap som i år kommer att vara i samband med Kräftköret lördagen den 22 augusti 2015.
  • Uppdaterad: 21 JUL 2015 12:40

SYK (Stockholms Yacht Klubb) firar 150 års jubileum och för att uppmärksamma detta arrangeras Kräftköret med den gamla bansträckningen från Saltsjöbaden till Sandhamn. I samband med jubileet har SYK tillsammans med KSSS valt att arrangera både Kräftköret och Datacom Cup under samma helg för att erbjuda alla seglare mycket kappsegling och en trevlig social samvaro.Regler för QSS KlubbmästerskapSkeppare och Rorsman ska vara medlemmar i QSS och föra QSS flagg. Besättningen ska bestå av minst 50% QSS-medlemmar. Om du inte får ihop fulltalig besättning ska besättningen vara minst 50% kvinnor. Boka in kappsegling och regattamiddag den 22 augusti! Anmälan görs på KSSS hemsida. Sista anmälningsdatum är den 10 augusti. Anmälan till regattamiddagen är bindande. Kostnad 500:-/person. Kräftorna brukar vara fantastiska! Till dem som deltar i klubbmästerskapet kommer QSS att bjuda på anmälningsavgiften på 600 kronor.

 

Skribent: Marita Haaga

Swish: 1231 99 7279

Bankgiro: 179-5046

När du anmäler dig till en kurs, segling eller annan aktivitet skriver du ditt namn och vilken aktivitet det gäller. Swisha 200 kronor med namn, email, telefon- och personnummer och swish så är du medlem. Med nytt banksystem kommer vi att skicka ut faktura för årets medlemsavgift vilket ger möjlighet till lättare hantering med hjälp av OCR-nummer.

 

Alltförsjön

               

 

 

  

  AlltPåSjön

 

 

 LG

 

 

 

BLOGGAR att följa

QSS Facebook            

QSS Matchrace Facebook

Katinka Öbergs blogg    

Luvans seglarblogg      

Milo Dahlmanns blogg 

Stockholms Isjaktsklubb

Hamnen                      

Blur                              

GQSS                            

Seglingskurser i Malmö 

Ta rodret kvinna           

Navigationsgruppen

Sjölotsen

Sjöskolan på Beckholmen

 

 

 

Postadress:
Quinnliga Segelsällskapet - Segling
c/o Helena Knutsson, Friluftsvägen 22, lgh 1101
17240 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info