Hoppa till sidans innehåll

QSS ESKADER - SOMMAREN 2015 V.32

30 APR 2015 14:42
Årets eskader beger sig norrut och målet är Arholma. Vi räknar med att segla ca 20 M per dag. Planeringen beror på vad väder och vind tillåter. Eskaderledare i år är Bricken Chronström och Helena Jarlemark.
  • Skapad: 30 APR 2015 14:42

Eskadern läggs i anslutning till QSS Puben vid Malma Kvarn lördagen den 1 augusti. Eskadern startar med morgonsamling den 2 augusti kl 09:30 för alla deltagare. Vi tar oss norrut och siktar på att den nordligaste anhalten blir Arholma där vi i så fall lägger till vid gästbryggan i Österhamn.  Eskadern avslutas fredagen den 7 augusti i norra Kanholmsfjärden.

Förslagsvis vid Västra Delsholmen (SSK klubbholme).

 

Kostnaden för veckan 1 200:- som förutom seglingen inkluderar hamnavgiften vid Malma Kvarn och välkomstdrinken vid första eskaderkvällen. Tillägg för mat, dryck och ev. ytterligare hamnavgifter som delas lika på varje båt.

 

Anmälan

Du som är skeppare eller gast anmäler dig till This is a mailto link. Du får en anmälningsblankett som du sedan fyller i och skickar till QSS.

 

Senast den 18/5 vill vi ha in din anmälan och din anmälningsavgift på 300:- som gäller både skeppare och gast. Betala in på pg 4409459-7.

Antalet båtar på eskadern är max 6 stycken. Först till kvarn gäller.

 

Slutbetalningen på resterande 900:-.  som gäller dig som gast gör du senast den 15/6.

 

Avbokningsregler

Anmälningsavgiften återbetalas inte. Avbokning av deltagande i en eskader ska ske senast fyra veckor före eskaderstarten för att hela beloppet minus 100 kr återbetalas. Vid senare avbokning än fyra veckor före eskaderstart återbetalas ingen eskaderavgift.  För sjukdom som föranleder avhopp krävs läkarintyg för att hela deltagaravgiften minus 100 kr ska återbetalas.

 

Förhållningsätt

Gastarna följer med sin Skeppare till och från hemmahamnen.

En eskader är ingen utbildning, Varje deltagare måste ha navigationsvana och grundläggande seglingskunskaper.

Tänk på att alla deltagare i en eskader är med på sin fritid. Såväl eskaderledare, skeppare som gast har semester. Därför är det självklart att man ska hjälpas åt med alla göromål ombord och i land som inte har med seglingen att göra.

Förträff

En förträff för alla anordnas måndagen den 8 juni kl. 18 – 20 på Grappa. Vi hälsar på varandra och eskaderledarna berättar litet mer om den rutt som de planerar. Vi går igenom regler och ger förslag på besättning för varje båt.

Skribent: Marita Haaga

Swish: 1231 99 7279

Bankgiro: 179-5046

När du anmäler dig till en kurs, segling eller annan aktivitet skriver du ditt namn och vilken aktivitet det gäller. Swisha 200 kronor med namn, email, telefon- och personnummer och swish så är du medlem. Med nytt banksystem kommer vi att skicka ut faktura för årets medlemsavgift vilket ger möjlighet till lättare hantering med hjälp av OCR-nummer.

 

Alltförsjön

               

 

 

  

  AlltPåSjön

 

 

 LG

 

 

 

BLOGGAR att följa

QSS Facebook            

QSS Matchrace Facebook

Katinka Öbergs blogg    

Luvans seglarblogg      

Milo Dahlmanns blogg 

Stockholms Isjaktsklubb

Hamnen                      

Blur                              

GQSS                            

Seglingskurser i Malmö 

Ta rodret kvinna           

Navigationsgruppen

Sjölotsen

Sjöskolan på Beckholmen

 

 

 

Postadress:
Quinnliga Segelsällskapet - Segling
c/o Helena Knutsson, Friluftsvägen 22, lgh 1101
17240 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info